Het Zuivere Licht logo

Holistische praktijk

Ervaringen

Heeft u een ervaring die u graag wilt delen? Dat kan hieronder:

Gepubliceerd door Marion op
Dit is echt super, ik heb veel baat bij de behandelingen en ik ben erg blij dat Lia mij zo kan helpen.
Gepubliceerd door Truus op
Lieve Lia, wat een prachtige website heb je gemaakt. Werkelijk geweldig. Mooie kleuren, mooie plaatjes, heldere teksten. Je kunt zien en lezen dat het met grote aandacht en zorgvuldigheid gecreëerd is. Zowel je kennis als je liefde voor het vak, komen hier duidelijk naar voren. Precies die elementen die ik ook bij je behandelingen ervaar. En je behandelingen hebben me al heel veel goeds gebracht. Fijn dat ik je ooit heb mogen ontmoeten.
Liefs,
Truus
Gepubliceerd door Henk op
Na behandeld te zijn voor lage rugpijn bij een Manueel therapeut, bleef ik last houden van een plek links onder in de rug. Ik was benieuwd naar de oorzaak van deze pijn en ben via familie in contact gekomen met Lia.

Tijdens de eerste behandeling kwam zij er snel achter dat deze lage rugpijn veroorzaakt wordt door kaasmoleculen (dierlijk stremsel) welke niet door mijn darmen worden afgebroken. Dit vormt dus een blokkade met uitstraling naar de onderrug.

Nu gebruikt ik als alternatief vegetarische kaas en na vier behandeldingen bij Lia ben ik nu sinds één jaar rugklachten vrij.

Tevens heeft Lia mij bewust gemaakt dat het drinken van minimaal 2 liter water per dag erg goed is voor de lichamelijke huishouding. Water voert namelijk de reststoffen uit je lichaam af en deze kunnen dus geen blokkades gaan vormen.

Kortom, de klachten worden bij de bron aangepakt!
Gepubliceerd door nicole op
Na eerst sceptisch te zijn geweest of dit zou gaan werken ben ik helemaal om.
Wat een impact. Ik word er zo'n gelukkig mens van.

Circa twee weken geleden kon ik bijna mijn bed niet meer uit komen door de pijn in mijn rug. De fysio gaf aan geen sterke onderrug. Iedere dag oefeningen doen en voorlopig niet hardlopen.
Toen ik bij Lia de week erop was gaf ze aan dat mijn dikke darm de boosdoener was en die drukte op mijn spieren. Na de behandeling en 2 dagen veel water drinken was het binnen een paar dagen over en kan ik weer gaan hardlopen.
Gepubliceerd door Herma op
Lieve Lia, Dank je wel voor de prettige behandeling. Ik kwam vanavond met allergie klachten en ik ben er van overtuigd dat de behandeling weer veel opgeruimd heeft bij mij.Een allergische reactie op de groene thee had ik zelf echt niet bedacht. Via mij is ook een gedeelte van de klachten van mijn dochter opgeruimd. De behandeling was (zoals voorheen)deskundig, prettig, respectvol, ontspannen en gezellig. Ik houd je op de hoogte.
Gepubliceerd door Stijnie op
Ja, waar zal ik beginnen?
Ik had div. blessures zoals slijmbeursontstekingen, darmklachten en extreem droge voeten (die ik om de 4 weken moest laten behandelen).
Na een paar keer bij Lia te zijn geweest zijn mijn darmklachten verdwenen (terwijl ik al 30 jaar een darmpatiënte ben) en dit 'alleen' maar door het niet eten van kazen en yoghurt: een soort lactose dus.
De slijmbeursontstekingen prikkelen, bij hevige wandelingen nog wel, maar de pijn is aanzienlijk minder en voor wat mijn voeten betreft: deze zijn nog nooit zo mooi geweest en ik laat ze nu om de 6 weken lekker verwennen.
Ik ga wel af en toe op herhaling om mijn geest en lichaam in balans te houden.
Gepubliceerd door Margret op
Je hoeft niet alles te snappen om te voelen dat het werkt, want dat doet het!! Alle liefde en aandacht die Lia geeft maakt haar heel bijzonder. Heel erg aan te bevelen.
Gepubliceerd door moniek op
Aangezien ik veel klachten had en mijn familie al kennis had gemaakt met Lia was de stap voor mij al gauw gemaakt om ook een keer naar haar toe te gaan. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik de stap heb gemaakt. Ik voel me zo goed,van binnen uit blij! Mijn klachten zijn allemaal verdwenen en ik zie het leven weer zonnig tegemoet. Mocht ik weer klachten krijgen dan weet ik Lia zeker weer te vinden.
Gepubliceerd door Elsbeth op
Graag wil ik Lia enorm bedanken voor de oprechte en warme behandelingen.
Na een jaar vrijwel niet te hebben geslapen, vanwege een prachtige maar tikkie gefrustreerde zoon is de rust weer helemaal terug in ons gezin.
Onze zoon sliep al vrij snel door en vooral was hij heel rustig en tevreden.
Hier heeft Lia een zeer groot aandeel in, wat ben ik lang op zoek geweest naar deze vorm van behandelen.(eerlijke behandeling) Volledig op de persoon afgestemd. En vooral vanuit het persoon. (personen)in dit geval de ouders
Direct na het eerste telefonisch contact is het mij duidelijk geworden, En ik had gelijk.
Ik zou iedereen Lia adviseren, die te maken heeft met een onrustig of moeilijk slapende baby of jong kindje. Ook voor ieder die innerlijke onrust ervaart is Lia een goede stap op weg naar de rust!! Voor mij een belangrijke en zeer waardevolle ervaring. Enorm bedankt Lia.
Gepubliceerd door Inge Boschman op
Sinds de behandelingen bij Lia gaat het zowel lichamelijk als geestelijk veel beter met me. Mijn reumatische klachten zijn sterk verminderd en ik heb weer zin in het leven! 'Toevalligerwijs' heb ik trouwens vlak na de laatste behandeling ook nog een superleuke nieuwe baan gekregen.
Gepubliceerd door Agnes Jonker op
Ik ben enorm dankbaar dat ik na de behandelingen veel minder pijn heb.
Twee jaar lang slecht geslapen en mij geen raad meer weten van de pijn in mijn lichaam met name de rug. Tegen de nachten opzien en de medische wereld wist er ook geen antwoord op. Nu ben ik veel minder stijf in mijn bewegingen en heb weer moed en zin voor andere wat te betekenen terwijl alles zo op mijzelf gericht was. Enorm bedankt Lia.
Gepubliceerd door Anne op
Heel bijzonder was het bij Lia, we kwamen voor mijn dochter van 7 die last had van tics en slaapprobleem. Bij de tests kwamen de verstoringen overeen met mijn eigen klachten. Al gauw lag ik ipv mijn dochter op de behandeltafel! Mijn dochter bleek mijn klachten over te nemen. Na twee behandelingen ben ik van mijn klachten af (blijk koemelkallergie te hebben, waardoor meerdere verstoringen optraden) en ook mijn dochters klachten verdwenen! Hartelijk bedankt Lia!
Gepubliceerd door Carla Meijerink op
Ik ben Al 3 jaar geleden met forse hartritmestoornissen bij een cardioloog geweest. Deze wilde mij acuut aan de bètablokkers hebben. Daar wilde ik niet aan.
Al had ik verteld dat mijn klachten vaak na het drinken van een wijntje of scherp voedsel of anderzijds ontstond. Artsen deden niks met deze info.
Nachtenlang, ruim 3 jaar soms wel 4xper week, ben ik door deze ritmestoornissen behoorlijk "van slag geweest".
Na een intake/behandeling met 2 vervolg afspraken, bij Lia, moest ik van de groene thee afblijven. Sindsdien, zijn Mijn klachten n heel stuk verminderd. Ook kan ik ontspanning beter "vasthouden". De vele confirmaties, Carla vergeeft en Carla is ontspannen, zijn m.i. Niet vergeefs geweest. Het water drinken minstens anderhalve liter per dag houdt ik ook vol.

Dank je Lia voor je rust en respectvolle contact/behandeling.
Gepubliceerd door Wilma Wehman op
Lieve Lia,

Mijn lichaam en geest waren behoorlijk uit balans; ik had te dealen met een fullblown burnout en wist niet meer zo goed " wat is nou wat ?"
Bij jou heb ik ervaren hoe het is om weer ontspannen te kunnen zijn. Ik heb vertrouwen gekregen in volledig herstel en iets geleerd over leven en ziel.

Je wijze manier van behandelen geeft veel blijheid en energie. Geweldig!
Je luistert heel nauwkeurig en gaat respectvol en gedreven aan het werk.

Mijn leven is erdoor veranderd; ik ben dankbaar!
Gepubliceerd door Tonneke Beijers op
Sinds diverse jaren ben ik bij verschillende therapeuten geweest, zowel reguliere als alternatieve. Ik had last van ontstekingen gevolgd door gewrichtsklachten en vaak kon ik zomaar erg moe worden zonder dat ik daarvoor een oorzaak kon aanwijzen. Ook in het ziekenhuis na een bloedonderzoek werd er niets afwijkends gevonden.
Na drie behandelingen bij Lia is er veel veranderd. Mijn pijnklachten zijn verdwenen en ik voel me veel meer in balans, zowel lichamelijk als geestelijk. Lia wees me ook op het belang van het drinken van voldoende water. Tijdens de behandelingen kwam dit dan ook meerdere keren naar voren.
Kortom, ik ben enorm blij met haar behandelingen. Ik had al bijna de hoop opgegeven dat iemand me nog verder kon helpen!
Lia, bedankt voor je liefdevolle behandelingen. Ik ben enorm geholpen hierdoor.
Gepubliceerd door Alison op
Lia is een aanrader!

Jaren geleden zat ik in een burnout. Tijdens mijn herstel werd mij aangeraden eens een afspraak te maken bij Lia. Voordat ik bij Lia terecht kwam heb ik vele gesprekken en methoden doorlopen met anderen. Overal heb ik wat goeds uitgepikt en kwam zo weer iets dichter bij mijn herstel. Maar de grootste stappen heb ik gemaakt via de methoden van Lia. Ik ben haar erg dankbaar voor alle inzichten en(voeding)tips en heel erg fijn dat ze altijd voor mij klaar staat.
Gepubliceerd door Eva jensen op
Ik heb veel behandelingen van Lia gekregen omdat ik steeds dichter bij mezelf wilde komen. Dat is in iedereen geval gelukt. Er blijven nog thema,s te behandelen, maar daar kom ik wel uit mede door het werk dat samen met Lia gedaan is. En ik kan altijd weer naar haar toe om raad en daad. Lia werkt op een open en vrolijke manier. Het is altijd weer een wonder om te ervaren wat er gebeurd in mezelf. Bedankt Lia.
Gepubliceerd door Rene van den Beld op
Mijn ervaringen met de behandelingen van Lia zijn gewoonweg fantastisch te noemen. Na de behandeling van totaal 3 uur ben ik van alle klachten en pijn verlost.
Na jarenlang veel last te hebben gehad van de ziekte van Crohn,ptst en een burnout,ben ik na de behandeling weer iemand met heel veel energie en heeft het leven weer een andere invulling gekregen. Zelfs geen enkel last meer gehad van de darmen,echt fantastisch.
Dank je wel Lia voor de behandeling
en de liefde waarmee jij me hebt geholpen. Hierdoor heb ik een 2e kans gekregen om zonder het verleden
en de lichamelijke klachten verder te gaan met m'n leven.
Gepubliceerd door Jenny op
Via mijn zus ben ik bij Lia terecht gekomen. Zij raadde mij aan om een keer een afspraak te maken. Ik liep al een tijdje rond met een aantal lichamelijke klachten (PCOS en darm klachten)en was benieuwd of dit ook iets te maken kon hebben met voeding. Bij Lia kon deze vraag beantwoordt worden. Mijn vermoeden bleek waar te zijn. Mijn klachten kwamen door intolerantie van koemelk. Lia adviseerde mij op te stoppen met eten en drinken van koemelk producten. Dit was in het begin een zoektocht want echt overal leek melk in te zitten en ik kwam tot het besef dat ik het ook erg veel innam. Nu een aantal maanden verder kan ik zeggen dat ik mij veel beter voel. Ik heb er een weg in gevonden en m'n darmklachten zijn zo goed als verdwenen. Bedankt Lia!
Gepubliceerd door Anna op
Lia is zeer bekwaam en toegewijd. Ze gaat zorgvuldig te werk en is een gedreven vakvrouw. Samen met haar heb ik een intensief en succesvol genezingsproces doorlopen. Dit traject was zwaar en nam veel tijd in beslag.  Lia was er altijd voor me, ook op de momenten waarop ik  me moedeloos en angstig voelde. Daarnaast is ze heel transparant en integer in haar behandelingen. Naast al deze professionele capaciteiten is ze bovenal ook nog gewoon een héél fijn mens. Een professional als Lia gun ik een ieder.
Gepubliceerd door Marloes op
Ruim twee jaar geleden ben ik in een burn out terecht gekomen. De medische wereld gaf mij enkel het advies om rustig aan te blijven doen. Ik voelde dat er meer aan de hand was maar ik kon mijn vinger er niet op leggen. Via een vriendin kwam ik terecht bij Lia en wat ben ik blij dat ik deze stap heb gezet. Mijn herstel ging in een klap een stuk sneller vooruit. En wat ik nooit had verwacht dat "kleine" fysieke mankementen ook behandeld zijn terwijl ik die niet eens had benoemd omdat mij dat niet noemenswaardig leek. Hoewel ik zelf niet zo snel mijn toevlucht in het alternatieve zoek ben ik heel blij dat ik me daar wel voor open heb gesteld. Ik weet niet hoe het werkt maar het werkt.
Gepubliceerd door Nicole Schell op
De behandelingen van Lia zijn zeer aan te raden. Feilloos test ze via je eigen Hoger Zelf welke problemen er nog zijn in je lichaam en je geest. Zonder van te voren aan te geven wat dat is, komen precies de zaken omhoog die je eigenlijk ten diepste eigenlijk al wist, maar waar je zelf niet bij kan. Op basis van die informatie behandelt ze je.
Lia is een hele warme vrouw die met veel toewijding en inzet je helpt je problemen op te lossen en dichter bij jezelf te komen.
Het is voor iedereen aan te raden er naar toe te gaan!
Gepubliceerd door Sonja Kruger op
Lia is een inspirerend prachtmens bij wie het altijd weer heerlijk thuiskomen is. Lia 'leest' mijn lichaam en weet iedere keer weer feilloos waar de 'pijnpunten'(lees: blokkades) zitten die ervoor zorgen dat mijn energie niet stroomt en waardoor mijn klachten ontstaan. Mijn bezoeken aan Lia hebben mij zo enorm goed gedaan. Ik voel me zoveel krachtiger, blijer, fitter en meer ontspannen. Ik kan de hele wereld weer aan! Lia gaat verder daar waar andere behandelaars stoppen. Zij kijken vaak niet verder dan 'de kwaal an sich' in plaats van naar de onderliggende oorzaak van die kwaal (holistische aanpak). Lia raakt die zaken aan waar je zelf niet bij kunt maar die wel echt opgelost moeten worden voordat je jezelf helemaal top voelt en klachtenvrij bent. Dank je wel Lia voor alles wat je voor ons hebt gedaan! Je bent echt een topper! Ik zou haar dan ook aan iedereen aanraden.
Gepubliceerd door Gerrit Timmerij op
Lia, je helpt mijn vriendin al enige jaren, en zij heeft baat bij jouw hulp.
En ik denk: als zij er wat aan heeft, is het mooi, maar ik geloof het niet.
Zelf heb ik al enige jaren last van artrose in mn linker knie waardoor ik niet meer kan hardlopen. De dokter zegt dat de enige remedie een kunstknie is.
Ook heb ik in mijn schouder het laatste jaar last van pijn. Ben bij een radioloog terecht gekomen, daar kreeg ik meerdere keren injecties tegen ontstekingen in pezen en spieren. Dit verlichte de pijn dan tijdelijk, maar kwam later gewoon terug.
Ook heb ik al enige jaren last van tintelingen in mijn vingertoppen als er druk op komt bijv. bij fietsen.
Met deze klachten ben ik bij je geweest Lia, en, ik kan het nauwelijks geloven, maar de meeste klachten zijn weg:
Het is ongelooflijk, maar , waar ik voorheen geen 5km kon wandelen zonder 's nachts wakker te liggen van pijn in de knie, heb ik laatst 9km gewandeld met rugzak zonder enige pijn tot gevolg. Vorige week ben ik weer gaan hardlopen, en ik kreeg totaal geen last van pijn.
De pijn in mijn schouder is ook totaal verdwenen, en zonder pijn ben ik, ondanks alle injecties die ik voorheen heb gehad, de laatste 1,5 jaar niet geweest. Het is echt ongelooflijk.
Alleen de tintelingen in mijn vingertoppen zijn er nog tijdens en na belasting. Ik moet toch maar weer eens contact opnemen mnet je Lia, want ondanks dat ik niet geloof in jouw holistische geneeswijze, het blijkt mij te helpen! Waarvoor dank Lia!
Met vriendelijke groet, Gerrit
Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)